top of page
De Visboten 

De aluminium visboten zijn ruim 16 voet (5 meter) lang en voorzien van een zuinige 4-takt buitenboordmotor. Dankzij het lage gewicht van het aluminium komen de boten in plané. De stabiliteit, de volgeschuimde banken en de hoge boorden maken deze boten veilig en comfortabel om in te vissen.

De boten hebben deels een vlakke vloer, waardoor u prettig in de boot staat en u bovendien uw visspullen droog kunt neerzetten. Regenwater en buiswater vindt zijn weg onder de vloer door naar de achterkant van de boot waar het volautomatisch wordt weggepompt door een lenspomp. U hoeft dus niet te hozen aan het begin van uw visdag en ook niet tijdens het vissen. 

 

Snelle visboten huren in Ierland
Huur een visboot in Ierland
Aluminium huurboot snoekvissen Ierland

Voor een bescheiden meerprijs huurt u een van de luxe boten. Deze zijn nog breder dan de standaard boten en hebben een open vlakke vloer. Bovendien hebben deze boten zowel voor als achter een werpdek. De luxe boten hebben ook opbergruimtes. De vloer, het werpdek en de opbergruimtes zijn bekleed met tapijt/vinyl. 

Boot huren in Ierland
Boten huren Ierland
huurboten in Ierland
boot huren in Ierland
visboot huur in Ierland
aluminium visboten te huur Ierland

Zowel de standaard als de luxe boten zijn voorzien van draaistoelen, visvinder, hengelsteunen, automatische lenspomp, reddingsvesten en een driftzak.

De Visgids
visgids Ferdinand in Ierland snoekvissen

Al sinds 1988 heb ik veel tijd en moeite gestoken in het leren kennen van Lough Derg. Hierdoor heb ik een uitstekende kennis van het meer opgebouwd.

Als u mij als visgids inhuurt, dan profiteert u van die jarenlange ervaring. Ik breng u naar de beste stekken en geef tips en uitleg met de bedoeling uw vangstkansen op die dag en de dagen daarna te vergroten. Bovendien krijgt u van mij een unieke vangstgarantie (zie onderaan deze pagina).

Voor het gidsen gebruik ik mijn Tuffy 1760 Esox. Deze amerikaanse boot is 535 cm lang en 220 cm breed, waardoor hij zeer stabiel en ruim is. De 90 pk Suzuki zorgt ervoor dat ik u in korte tijd naar veel goede stekken kan brengen. De boot is voorzien van waterdichte opbergvakken, comfortabele stoelen, een electrische boegmotor met autopilot en alle benodigde electronica. Het werpdek voorin is groot en 2 personen kunnen daar riant op staan vissen.  De speciale "deep-V" rompvorm zorgt voor een comfortabele rit op de golven, dus geen rugpijn tijdens het varen over de golven. Welkom aan boord!

snelle boot visgids in Ierland
Tuffy boat in Ireland
veilige visboot in Ierland
Vangstgarantie

Als u mij een dag inhuurt als visgids dan geef ik u vangstgarantie: als er geen snoek in de boot komt, dan krijgt u €200 terug.

Zoals u wel weet zijn de vangsten niet altijd evenredig verdeeld. Het kan zijn dat u er 5 vangt en uw vismaat 1 of niks en de volgende dag kan dat andersom zijn. Daarom kan ik niet garanderen dat iedereen vis vangt. Ik garandeer dus alleen dat er snoek wordt gevangen. Dat kunt u zijn, dat kan uw vismaat zijn en dat kan ik zelf zijn. Het liefst natuurlijk allemaal, dat komt gelukkig ook verreweg het meeste voor! Ik vis zelf meestal mee, dit verhoogt uw vangstkansen. Het garandeert namelijk dat we op de beste plekken komen en dat ik de hele dag 100% geconcentreerd ben om de boot nauwkeurig over de hotspots te sturen. 

De vangstgarantie geldt niet:

  • bij weersomstandigheden die de vismogelijkheden beperken, zoals windkracht 6 of meer of windstoten boven 40 km/uur.

  • Als u adviezen van mij over het vissen volledig negeert en er daardoor naar mijn beoordeling een sterk verminderde kans op visvangst ontstaat

  • Als we geen volledige dag vissen

varen en vissen in ierland
bottom of page